met vertrouwen presenteren

5 en 19 juni: Training Met vertrouwen presenteren

Voor mensen die verschillende mate van angst ervaren bij het spreken voor groepen en de stap willen zetten hiermee te leren omgaan. In een groep van maximaal 8 deelnemers en twee ervaren trainers leer je:

  • Minder geremd zijn door spanning
  • Ervaren welke voorbereiding werkt
  • Ontdekken waar je krachtig in bent
  • Meer vertrouwen bij spreken voor groepen

In twee workshops leer je omgaan met de spanning en angst voor spreken in groepen. We behandelen inzichten vanuit de neuropsychologie om je te ondersteunen en oefenen met de tools die daaruit voort komen. In een veilige sfeer ga je trainen om meer gemak te hebben bij jezelf presenteren, speechen en spreken in groepen. We verbinden het vergroten van vertrouwen met het versterken van jouw spreker skills. Een unieke gelegenheid om hierin te kunnen leren.

  • Vrijdag 5 en 19 juni van 9.00 – 12.00 uur
  • locatie centrum De Roos PC Hooftstraat 183
  • maximaal 8 deelnemers
  • Investering 220 euro
  • Contact: metvertrouwenpresenteren@gmail.com of 06-24918960

Meer over de trainers:

Maartje van Wijk, Public speaking & Storytelling coach

De kunst van het spreken is voor iedereen

Mensen, merken en organisaties helpen met de essentie van hun verhaal. Zich krachtig te presenteren en impact te maken. Daar word ik blij van.

Wat me opvalt, is dat veel mensen en organisaties hiermee worstelen. Juist in een tijd waarin kennis overweldigend is, vernieuwing exponentieel toeneemt en het leven maakbaar lijkt. Om echt gehoord en gezien te worden, moeten we dus op zoek naar de essentie van ons verhaal. Met een authentiek verhaal raak je mensen. Mensen herkennen zich of zien nieuw perspectief. Ik geloof dat een authentiek verhaal mensen in beweging kan brengen.

Maartje van Wijk
Maartje van Wijk

In mijn 15 jaar als Marketing en Communicatie professional heb ik de kracht van storytelling ervaren. Bij onder andere Rituals, ING, Ahold Delhaize en de Gemeente Amsterdam. De impact van een verhaal wordt groter als het authentiek is, krachtig overgebracht wordt en met herkenbare, beeldende woorden tot leven gebracht. Mijn ervaring met ademhaling en NLP geeft lichaamsbewustzijn en inzicht in hoe ons brein werkt. Waardevolle hulpbronnen om presence mee te versterken.

Spreken is een kunst: op het juiste moment, op de juiste toon, met eigen woorden, aanwezig zijn. En die kunst heeft iedereen in zich. Vanuit mijn positieve energie en enthousiasme help ik sprekers zich krachtig te voelen en met meer impact hun verhaal over te brengen.

Marjolein Beijst, Faalangst reductie & Mindfulness training

Marjolein Beijst kwam in aanraking met meditatie en Mindfulness in Zuid Oost Azië. In Mindfulness training vond ze de toepasbaarheid van meditatie in het dagelijks leven. “Het hebben van aandacht bij het hier en nu helpt mij bij een meer ontspannen en prettig leven. In tijden van drukte lukt het me meer rust te creëren. En lukt het me steeds vaker aardiger te zijn voor mezelf”.

Marjolein Beijst Mindfulness Trainer
Marjolein Beijst

Marjolein Beijst heeft opleiding tot Mindfulness trainer voltooid bij het Instituut voor Mindfulness en is tevens geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN.

Sinds 2010 geeft Marjolein training en workshops bij bedrijven, aan open groepen en individuele trajecten. Naast Mindfulness trainer is zij ook yogadocent en heeft heeft meer dan 20 jaar in de hulpverlening van Amsterdam gewerkt. Als hulpverlener heeft zij ruime ervaring in het trainen van mensen met faalangst.

Marjolein combineert gezin met twee jonge kinderen, werk, opleiding, liefde en vrienden met een glorieuze imperfectie… Ze heeft een no-nonsense aanpak, geeft oprecht training vanuit een open basishouding.