Mindfulness Training

De Mindfulness training bij Minden bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten met een vaste groep deelnemers. De 8 bijeenkomsten duren 2,5 uur en zijn de leidraad voor de opbouw van de training. Er is ook een oefendag van 10.00 uur tot 16.00 uur, waarin een dag lang geoefend wordt met meditatie en yoga. Een aantal weken na het afsluiten van de training kun je ook deelnemen aan een terugkombijeenkomst.

Je leert tijdens de Mindfulness training verschillende meditatievormen en beoefent yoga. In de bijeenkomsten doen we gezamenlijk de oefeningen, bespreken we het huiswerk en de verschillende thema’s rondom Mindfulness.
Het overgrote deel van het aanleren van de vaardigheden gebeurt thuis bij het doen van de oefeningen. Je krijgt cd’s en een werkboek mee om thuis aan de slag te gaan. Het is hiervoor van belang 45 minuten tot een uur per dag tijd vrij te maken om de aandacht te kunnen trainen.
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Bij aanmelding is is er een telefonische of persoonlijke kennismaking en gelegenheid voor het bespreken van vragen en opmerkingen. Ook bij twijfel of vragen over deelname kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier!

De Mindfulness training wordt gegeven door Marjolein Beijst die haar opleiding bij het Instituut voor Mindfulness, (IvM) succesvol heeft afgerond. Marjolein geeft sinds zes jaar Mindfulness training. Zelf gaat Marjolein al langere tijd naar retraites in binnen- en buitenland. Ook heeft Marjolein een yogadocentenopleiding gevolgd om de yoga binnen de training meer gefundeerd te kunnen begeleiden.

Een complete training kost 395 euro (inclusief BTW, cd’s, werkboek, koffie en thee en lunch op de hele trainingsdag).

NB onderzoek mogelijkheden van vergoeding door je verzekeraar! 

Mocht je de training niet kunnen betalen neem contact op via het contactformulier om te overleggen over de betaling.

Voor studenten en stadspashouders is er een korting van 100 euro.

Locatie is yoga school Zensaz op Fraunhoferstraat in de Watergraafsmeer (www.zensaz.nl)

De data voor de eerst volgende training vind je in de agenda.

Op aanvraag kan er ook elders training gegeven worden, bijvoorbeeld incompany of privé training.

Heb je interesse/vragen of wil je telefonisch contact?

Bel of mail Marjolein op 06 48497316 marjolein at minden dot nl