Trainer

Marjolein Beijst verzorgt de trainingen voor Minden. Zelf kwam zij in aanraking met meditatie en Mindfulness in Zuid Oost Azië. In Mindfulness trainingen vond ze de toepasbaarheid van meditatie in het dagelijks leven. “Het hebben van aandacht bij het hier en nu helpt mij bij een meer ontspannen en prettig leven. In tijden van drukte lukt het me meer rust te creëren en vriendelijker te zijn voor mezelf”.

Marjolein Beijst heeft opleiding tot Mindfulness trainer voltooid bij het Instituut voor Mindfulness en is tevens geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN. Daarna volgde zij verschillende opleidingen en retraites als permanent student van het leven.

Sinds 2010 geeft Marjolein training en workshops bij bedrijven, aan open groepen en individuele trajecten. Naast Mindfulness en Compassie trainer is zij ook yogadocent.

Marjolein combineert gezin met twee kinderen, werk, opleiding, liefde en vrienden in glorieuze imperfectie. Ze heeft een no-nonsense aanpak en geeft training vanuit een open basishouding.