Voor wie?

De Mindfulness training bij Minden is bedoeld voor ieder die de vaardigheden wil leren om meer Mindfulness in het leven te hebben. Mindfulness is het hebben van een open aandacht voor het hier en nu. Je kunt daardoor meer opmerken wat er gebeurt, zodat je meer keuzevrijheid krijgt in je eigen handelen of automatische patronen.

Reden om mee te doen kan zijn dat je last hebt van bijvoorbeeld stress, piekeren, spanningen en veel tijdsdruk. Ook als je geen specifieke klachten hebt is een training volgen leerzaam. Bijvoorbeeld wanneer je wilt leren meer te genieten en handiger gebruik te maken van je energie, is Mindfulness een vaardigheid die behulpzaam kan zijn. Zie ook de artikelen over de automatische piloot en stress.

Van belang is dat je gedurende de 8 weekse Mindfulness training wilt en kunt investeren in het oefenen en aanwezig kunt zijn bij de bijeenkomsten. Als je bijvoorbeeld midden in een verhuizing zit zal het lastig zijn tijd vrij te maken en er voldoende in te investeren. Meer hierover lees je in: Mindfulness training? Daar heb ik het veel te druk voor!

Mocht je problemen hebben van zwaardere aard zoals een depressieve episode raad ik aan de training te volgen bij een trainer die gespecialiseerd in die problematiek. Graag help ik je met het vinden van adressen!
Als je twijfelt of de training iets voor je is, neem dan contact op.

Met iedereen die mee gaat doen aan de Mindfulness Training heb ik een telefonische intake. Jij kunt dan je vragen stellen en we bespreken de haalbaarheid van deelname.